FAQ

Întrebări și Răspunsuri

După conectare, găsiți funcția de căutare în fila ”Acasă”. Atât în versiunea site-ului web a aplicației, cât și în aplicația mobilă, această funcție se află în partea de sus a ecranului. Aici puteți introduce orice poziție sau companie care vă interesează și să începeți să căutați în baza noastră de date.

Toate ofertele de muncă disponibile vor fi afișate pe pagina de pornire. Există o pictogramă de marcaj În partea dreaptă a fiecărei oferte de muncă veți găsi pictograma filei. Selectați această pictogramă pentru a adăuga oferta de muncă la favorite. Atunci anunțul  va fi adăugat automat la Ecranul File - pagina de lângă fila „Acasă”.

Dacă doriți să ștergeți oferta de muncă din filă, selectați din nou aceeași pictogramă a filei.

Accesați partea de sus a paginii de pornire. În dreapta casetei de căutare este o pictogramă de filtrare. După selectare, va fi afișat un nou ecran cu diferite categorii de filtre. După selectarea tuturor filtrelor necesare, apăsați butonul „Aplicați” pentru a vizualiza ofertele de muncă cu filtrele de căutare selectate. Dacă doriți să vedeți din nou toate sarcinile, faceți clic pe butonul „Ștergeți” pentru a șterge toate filtrele.

Da, desigur. Accesați Pagina de Pornire pentru a vizualiza oferta de muncă. Selectați anunțul pe care doriți să îl distribuiți prietenilor dvs. Veți vedea detaliile ofertei și pictograma de partajare în colțul din dreapta sus. Selectați pictograma, iar apoi aplicația noastră vă va sugera diverse canale prin care puteți trimite prietenilor dvs. linkul anunțului.

Navigând pe pagina de pornire în căutarea pozițiilor adecvate, puteți selecta orice anunț și puteți vizualiza detaliile postului oferit. Dacă doriți să aplicați, vă rugăm să accesați partea de jos a paginii cu informații detaliate despre oferta de muncă și selectați butonul „Aplicați”. Apăsați acest buton pentru a începe procesul de aplicare. Aplicația vă va cere să confirmați că doriți să candidați pentru un anumit post de muncă. Selectați din nou „Aplicați” și CV-ul dvs. va fi transmis potențialului angajator.

Da, dar numai dacă ați coaborat cu ea. Când finalizați colaborarea cu compania, aplicația noastră vă va trimite o notificare push cu informația că această colaborare a fost înregistrată în sistemul nostru ca finalizată. Selectarea unei notificări vă va duce la pagina cu detalii despre job, unde va apărea secțiunea Evaluări și Recenzii. Aici puteți scrie o recenzie despre angajatorul dvs. și o puteți evalua bifând numărul corespunzător de stele (de la una la cinci). Pentru a publica recenzia, selectați butonul „Publică”.

Da, bineînțeles. Pentru a face acest lucru, mergeți în colțul din dreapta sus al paginii și căutați două linii orizontale mici. Selectați pentru a deschide meniul derulant, apoi selectați Setări. După aceea accesați secțiunea Notificări unde este vizibil glisorul On-Off. Acesta vă permite să controlați notificările afișate de aplicația noastră.

Selectați cele două linii din colțul din dreapta sus pentru a deschide meniul derulant. Selectați prima opțiune, My Profile, pentru a modifica profilul ByggJobs. Puteți adăuga cursurile și certificările finalizate, limbile pe care le vorbiți, experiența dvs. și portofoliul dvs. De asemenea, puteți modifica orice alte informații, inclusiv datele dvs. de contact.

În fila ”Acasă” este afișată o listă cu toți angajații disponibili din branșa dvs. Dacă doriți să aflați mai multe despre unele dintre ele, selectați câmpul cu numele și fotografia persoanei, iar aplicația vă va permite să treceți la un nou ecran cu datele angajaților.

Uitați-vă în partea de jos a ecranului unde sunt amplasate pictogramele de navigare. Selectați pictograma intitulată Jobs, care vă va permite să treceți la pagina My Jobs.
În colțul din dreapta sus al acestei pagini veți găsi butonul galben „Adaugă jobul”. Apăsați acest buton pentru a adăuga oferta de muncă. Aplicația vă permite să introduceți diverse date detaliate despre ofertă, cum ar fi: numele funcției, tipul de angajare sau timpul precis de lucru. După editarea înregistrării, derulați până în partea de jos a paginii și apăsați Salvare și Publicare pentru a publica postul.

Accesați fila ”Acasă” și selectați candidatul pe care doriți să-l invitați la interviu. Va fi afișată o pagină cu informații detaliate despre angajat. Uitați-vă în partea de jos a ecranului, unde veți găsi un buton galben „Programează un interviu”. Apăsați acest buton pentru a programa o întâlnire și a-l anunța pe candidat.

Da, dar numai cu angajații pe care i-ați angajat. Există o pictogramă de chat în bara de navigare din partea de jos a ecranului. Apăsați-l pentru a accesa site-ul de chat.

Găsiți două bare orizontale în colțul din dreapta sus al ecranului. Când este selectat acest simbol, se va deschide un meniu derulant. Prima opțiune din meniu este Profilul. Selectați acest simbol pentru a deschide site-ul de editare a profilului.

După finalizarea muncii de către angajat, veți primi o notificare push care vă informează că am înregistrat încetarea cooperării dvs. cu angajatul. După selectarea informațiilor, va fi afișată un nou site unde va fi posibilă evaluarea și scrierea recenziei. Pentru a publica recenzia, selectați butonul „Publică” din partea de jos a site-ului.